€ 79,99
€ 10,00 bezorging: 17 jun - 21 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit botle
Verkocht door botle
Verzonden vanuit
botle
Verkocht door

178 x 78 cm wandrek, 30 opbergbakken, deksel, gereedschapshouder, stapelboxen, werkplaats, werkbank

4,0 van 5 sterren 32 beoordelingen

Prijs: € 79,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Gereedschapswand van kunststof, totale afmetingen 1780 x 780 mm, stapelboxen 20 x rood met deksel, 100 x 155 x 70 mm, 10 x rood met deksel 120 x 195 x 90 mm, gereedschapshouders, 2 x moersleutelhouder, 4 x klemlijsten, 8 x gereedschapshaken M klein, 8 x gereedschapshaken XXL groot | 16 x gereedschapsklem | 2 x universele gereedschapshouders M | 2 x universele gereedschapshouders XXL | wandplaten 6 stuks 575 x 390 mm.
  • Stapelboxen met praktisch doorzichtig deksel voor een beter herkennen van de inhoud en groot etikettenvak voor nauwkeurige markering. De praktische deksels beschermen onze kleine onderdelen tegen stof en vuil. Hij is gemakkelijk te openen en voorzien van een kliksluiting.
  • De lichte maar zeer stabiele stapelboxen zijn uitgerust met een haaksysteem aan de achterwand, waarmee je hen in de houders van de wandplaat kunt hangen. De lichte maar zeer stabiele stapelboxen zijn uitgerust met een haaksysteem aan de achterwand, waarmee je hen in de houders van de wandplaat kunt hangen
  • De grote universeel bruikbare gereedschapshouder is geschikt voor alle gereedschappen van hamer tot tang, van schroevendraaier tot inbussleutel, van boor tot bits.
  • Een groot aantal gereedschapsdragers maakt het mogelijk om bijna elk type handgereedschap te bevestigen. Hier zie je slechts enkele voorbeelden. Houd er rekening mee dat de grootte en het gewicht van de betreffende houder zijn aangepast. Probeer het gewoon uit naar jouw behoeften. De bevestiging aan het wandrek gebeurt met behulp van aan de achterkant aangebrachte haken. De opstelling is vrij te kiezen.

Vaak samen gekocht

  • 178 x 78 cm wandrek, 30 opbergbakken, deksel, gereedschapshouder, stapelboxen, werkplaats, werkbank
  • +
  • Botle Gereedschapdragers, gereedschapshaken, gereedschapsklemmen, 16-delig
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Met de gereedschapsrekken van het merk Botle creëer je meer orde en overzicht waar je maar wilt, in de werkplaats, de garage en het magazijn. Ook ideaal voor gebruik in de kelder en in de hobbyruimte. Je vrouw zal trots op je zijn, als jij zorgt voor net zoveel orde als in de keuken. Onze universeel toepasbare wandrekken zijn geschikt voor verschillende stapelboxen en gereedschapshouders van ieder type en gebruik op veel gebieden. Voor professionals en doe-het-zelvers. Universeel te gebruiken voor schroeven, moeren, spijkers, vele andere kleine onderdelen en natuurlijk gereedschap van welke aard dan ook, of het nu gaat om een hamer, schroevendraaier, steeksleutel en nog veel meer. Je hebt altijd alles bij de hand. Als jouw wensen veranderen, kun je de muuruitrusting op ieder moment wijzigen en uitbreiden.

Klantenrecensies

4,0 van 5 sterren
4 van 5
32 wereldwijde beoordelingen
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Jbv33
3,0 van 5 sterren .
Beoordeeld in Frankrijk op 5 mei 2021
Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
3,0 van 5 sterren .
Beoordeeld in Frankrijk op 5 mei 2021
Je suis satisfait de ce bien, le seul problème le carton dans le quelle il a été emballé était trop fin lors du transport il a été abîmé et du coup j'ai une boîte hs je le recommande.
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding
Klantafbeelding
plantefeve n.
1,0 van 5 sterren Je déconseille
Beoordeeld in Frankrijk op 6 februari 2021
Geverifieerde aankoop
David
4,0 van 5 sterren Facile et de qualité
Beoordeeld in Frankrijk op 2 april 2021
Geverifieerde aankoop
David Méder
4,0 van 5 sterren Top
Beoordeeld in Frankrijk op 9 juni 2021
Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
4,0 van 5 sterren Top
Beoordeeld in Frankrijk op 9 juni 2021
Conforme aux photos et à la description. Tout en plastique, mais solide.
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding
Klantafbeelding
gil gloria
3,0 van 5 sterren atelier
Beoordeeld in Frankrijk op 29 mei 2021
Geverifieerde aankoop