Wil je dat we je een e-mail sturen wanneer dit item beschikbaar is voor verkoop?

Maak kennis met Ring Floodlight Cam Wired Pro van Amazon, 1080p HDR-video, 3D-bewegingsdetectie, installatie via vaste bedrading, gratis proefperiode van 30 dagen voor het Ring Protect Plan | Zwart


Prijs: € 249,00
Prijzen zijn inclusief btw.
Binnenkort verkrijgbaar
Verzonden en verkocht door Amazon.
Zwart
  • 1080p HDR-beveiligingscamera met tweerichtingsspraak, 3D-bewegingsdetectie, beveiligingssirene, led-schijnwerpers, verbeterde dual-band wifi en personaliseerbare privacyinstellingen om je huis te beschermen.
  • Zie bezoekers duidelijker met 1080p HDR-video en gebruik tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking om te spreken met de persoon die aan de deur staat - en dat vanaf elke locatie.
  • Met 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief kun je met een luchtkaartweergave zien wanneer en waar een bewegingsgebeurtenis begint.
  • Bedien de schijnwerpers om een lamp te laten schijnen waar dat het meest nodig is en activeer de ingebouwde beveiligingssirene om anderen te waarschuwen in geval van nood.
  • Sluit de Ring Floodlight Cam Wired Pro aan op de vaste bedrading aan de buitenkant van je huis voor continue stroomvoorziening en continue gemoedsrust.
  • Standaardfuncties zoals directe meldingen, Livebeeld en tweerichtingsspraak zijn direct beschikbaar zonder extra kosten op alle compatibele Ring-apparaten. Kies voor een abonnement op Ring Protect (afzonderlijk verkrijgbaar) om gemiste momenten op te nemen, terug te kijken en te delen (een gratis proefperiode van 30 dagen is bij je aankoop inbegrepen).

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Maak kennis met

Voor het opslaan van video’s en foto’s is een abonnement op Ring Protect vereist (apart verkrijgbaar, optioneel). Ontdek hier meer.

Klik hier voor meer informatie op de hulppagina over videodeurbellen.

1080p HDR-video met tweerichtingsspraak

Beveiliging rond je huis met een extra dimensie

3D-bewegingsdetectie is de basis van de nieuwe functie met zicht vanuit vogelperspectief die een luchtkaartweergave van je woning toont waarop je de geschiedenis van de bewegingsgebeurtenis kunt zien. In combinatie met personaliseerbare bewegingszones en privacyzones heb je nu meer controle over de bewegingswaarschuwingen die je ontvangt.

Beveiliging rond je huis met een extra dimensie
Security features at your fingertips

Beveiligingsfuncties binnen handbereik

Laat de beveiliging rond je huis stralen met ingebouwde schijnwerpers en laat de sirene klinken wanneer dat nodig is - allemaal via de Ring-app

Ring Protect-abonnement

Ring Protect-abonnement

Standaardfuncties zoals directe meldingen, livebeeld, tweerichtingsspraak en geavanceerde bewegingsdetectie zijn altijd meteen gratis beschikbaar voor alle compatibele Ring-apparaten. Haal nog meer uit al je Ring-deurbellen en -camera's met een Ring Protect-abonnement en activeer video- en momentopnamen op je apparaat. Ring Protect is een optioneel abonnement waarmee je de momenten die je hebt gemist kunt opnemen en naar wens kunt terugkijken en delen. Je kunt Ring Protect voor 30 dagen gratis uitproberen. Aan het einde van de gratis proefperiode kun je kiezen om Ring Protect Plan te blijven gebruiken door je te abonneren op ring.com voor slechts € 3 per maand voor één apparaat of € 10 per maand voor één huishouden. Meer informatie.

Technische gegevens

Ring Floodlight Cam Wired Pro

Gemiddelde installatieduur

45 minuten

(De installatie moet worden uitgevoerd volgens de plaatselijke regelgeving voor elektrische installaties, die mogelijk vereist dat de installatie wordt uitgevoerd door een professionele installateur).

Video

1080p HD, livebeeld, nachtzicht in kleur

Zicht

140° horizontaal, 80° verticaal

Bewegingsdetectie

3D-bewegingsdetectie met zicht vanuit vogelperspectief

Audio

Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking

Sirene

Beveiligingssirene van 110 dB

Verlichting

Twee led-schijnwerpers, 2000 lumen (gecombineerd)

Stroom

Bedraad (110-240 V)

Internetvereisten

Aanbevolen minimale uploadsnelheid van 2 mb/s per apparaat

Verbinding

802.11 a/b/g/n/ac wifiverbinding met 2,4 en 5,0 GHz

Werkt bij

Geschikt voor temperaturen van -20 tot 49 °C, weerbestendig

Beschikbare kleuren

Wit, zwart

Afmetingen

32,6 cm x 20,2 cm x 21,7 cm

Inbegrepen in de doos

Floodlight Cam Wired Pro
Montagebeugel
Installatiehulpmiddelen en schroeven
Beknopte handleiding
Beveiligingssticker

Installatievereisten

Netstroom op installatielocatie

Garantie en service

1 jaar beperkte garantie en service geleverd door de fabrikant. Voor consumenten vormt de beperkte garantie een aanvulling op je consumentenrechten die deze rechten op geen enkele wijze aantast. Je hebt nog steeds wettelijke aanvullende rechten, zelfs nadat de beperkte garantie is verlopen. Het gebruik van de Floodlight Cam Wired Pro is onderhevig aan de hier genoemde voorwaarden.

Ondersteuning

Klik hier om meer informatie op de ondersteuningspagina voor beveiligingscamera's te bekijken.