€ 9,49
€ 10,09 bezorging: 19 jun - 24 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit PlanetItaly
Verkocht door PlanetItaly
Verzonden vanuit
PlanetItaly
Verkocht door

MR16 schijnwerper rond zwart inbouw 75 mm 12 V LED-lampen 7 V GU5.3 meubellicht afzuigkap


Prijs: € 9,49 (€ 9,49 / 100 g)
Prijzen zijn inclusief btw.
4000K

Je aankoop verbeteren

  • Ronde led-spot in modern design met draaibare diffuser in de kleur zwart, geschikt voor elke moderne inrichting, uitgerust met veerkleppen voor inbouw in gipskartonplafonds - rekken - afzuigkappen - planken - compleet met laagspanningslamp is ook geschikt voor de verlichting van boten - campers - caravans
  • Levering compleet met 7 W MR16 LED-lamp met GU5.3 fitting met 12 V – de lamp is verwisselbaar en kan in tegenstelling tot inbouwspots met geïntegreerde leds gemakkelijk worden vervangen – ondersteunt lampen met een diameter van 50 mm.
  • De lamp heeft een brede stralingshoek van 150 graden en een lichtstroom van 630 lumen. Het vermogen komt overeen met 70 W van een conventionele gloeilamp. De afdekking van polycarbonaat maakt de leds onzichtbaar, waardoor het licht niet stoort, waardoor het licht gelijkmatig wordt en een optimale verspreiding mogelijk wordt. Voor een correcte werking wordt de spot op 12 V gevoed (voeding niet inbegrepen).
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleurtemperaturen: warmwit (3000 K) – natuurlijk licht (4000 K) koud licht (6000 K).
  • Aanbevolen grootte voor het inbouwgat: 75 mm - Buitenmaat: Ø 90 mm De lamp heeft een hoogte van 55 mm - De GU5.3-fitting is inbegrepen.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Productgegevens

Maat:4000K

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Maat:4000K

Led-spot 12 V, rond, modern design, zwart, met veerkleppen voor inbouw in gipskartonplafonds - planken, compleet met laagspanning-ledlamp, ideaal voor de verlichting van boten, campers, caravans, afzuigkappen, voor keukens, woonkamers, badkamers en alle plaatsen waar een laagspanningsvoorziening nodig is. Bovendien is de spot uitgerust met een draaibare diffuser om het licht naar wens te richten. De spot wordt compleet geleverd met een LED-lamp 7 W MR16 met GU5.3 met 12 V fitting. De lamp is verwisselbaar en kan gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor lampen met een diameter van 50 mm. De lamp heeft een brede stralingshoek van 150 graden en een lichtstroom van 630 lumen. Het vermogen komt overeen met 70 W van een conventionele gloeilamp. De polycarbonaat afdekking maakt de leds onzichtbaar om storend licht te voorkomen, waardoor het licht gelijkmatig wordt en een optimale verspreiding mogelijk wordt. Voor de juiste werking wordt de spot met 12 V aangedreven (niet meegeleverd). Verkrijgbaar in 3 verschillende kleurtemperaturen: warmwit (3000 K) - natuurlijk licht (4000 K) koud licht (6000 K), aanbevolen afmetingen voor het inbouwgat: 75 mm - buitenafmetingen: Ø 99. 0 mm. De lamp heeft een hoogte van 55 mm. De GU5.3-fitting is inbegrepen.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies