€ 11,99
GRATIS bezorging: woensdag, 16 jun , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Snelste bezorging: morgen
Bestel binnen 2 uur en 19 min.
Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door hua+2
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
2-pack verstelbare schuif...

2-pack verstelbare schuifraamvergrendeling Venster veiligheidsstop Geen installatiegereedschap vereist, schuifdeuren Beveiliging antidiefstalslot voor kinderen (zwart)


Prijs: € 11,99
Prijzen zijn inclusief btw.
black

Je aankoop verbeteren

  • Raamvergrendelingsstopper bevestigbaar gebied klemafstand: 28-42 mm (ongeveer 1 '' - 1,6 ''), schuifdeur of raamkozijnen moeten de juiste speling hebben.
  • Deursloten met dubbel glas - Deursloten met dubbel glas kunnen worden gebruikt voor grote deuren of ramen om de veiligheid te verbeteren. Het zal steviger, steviger en steviger zijn, met voortreffelijk vakmanschap, een frame van aluminiumlegering en kan vele malen worden hergebruikt
  • Eenvoudig te installeren - geen noodzaak om ander gereedschap te installeren, elke draaiknop voor raamvergrendeling kan met één hand worden vastgezet. Ontworpen voor horizontale / verticale ramen en glazen schuifdeuren, maar niet voor kunststof kozijnen.
  • Stoper Gemaakt van metaal in een slotbehuizing, het is stevig en duurzaam, eenvoudig te installeren en met één hand te bedienen.
  • Breed scala aan toepassingen: kan gemakkelijk worden toegepast in de meeste omgevingen. Door de ramen gedeeltelijk te openen en te sluiten, kunnen dieven en dieven voorkomen dat kinderen vallen en de veiligheid van gezinsleden beschermen en tegelijkertijd de luchtcirculatie verbeteren.

Productgegevens

Kleur:black

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.
Kleur:black

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies