€ 7,22
GRATIS bezorging: 6 okt - 15 okt Gegevens
Op voorraad.
€ 7,22 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 7,22
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit sanying-luo
Verkocht door sanying-luo
Verzonden vanuit
sanying-luo
Verkocht door
Retourbeleid: Dit item kan niet worden geretourneerd.
Dit item kan niet worden geretourneerd, maar als het item beschadigd of defect aankomt, kun je een terugbetaling aanvragen.
1-Click-bestelling is niet beschikbaar voor dit item.

shadiao 1/2/5 stuks ultra-sterke universele afdichtingslijm super sterke lijm en sneldrogende lijm.


Prijs: € 7,22
Prijzen zijn inclusief btw.
1PC

Je aankoop verbeteren

  • Wij zijn blij om u een super zelfklevende lijm aan te bieden die een must is voor uw huis. Introductie van de ultrasterke universele afdichtingslijm.
  • Ultra-sterke universele afdichtlijm is een super sterke lijm en snelle drogende lijm die een lage dikte heeft, waardoor het gemakkelijk is om te mengen met de items of oppervlakken die nodig zijn om te lijmen.
  • Het is op ethyl-gebaseerde cyanoacrylaat lijm die bijna onmiddellijk contact heeft. Het heeft een sterke hechting zoals snel 30 seconden. Het is speciaal samengesteld om te plakken en te binden, zelfs de hardste oppervlakken perfect, soepel en gelijkmatig.
  • Ultra-sterke universele afdichtlijm is super veilig in gebruik. Het heeft een fijn mondstuk dat een nauwkeurige toepassing mogelijk maakt zonder druipen en oogst. Het heeft een extra lomg tip voor moeilijk bereikbare gebieden.
  • Het is perfect voor alle materialen zoals metaal, glas, rubber, keramiek, porselein, hout, plastic, leer, papier, steenvezel en zelfs de harde zuidelijke houtsoorten. Het is gemakkelijk te gebruiken een echt must voor je doe-het-zelf-gereedschapskisten.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Maat:1PC

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Maat:1PC

Kenmerken:
1. Wij zijn blij om u een super zelfklevende lijm aan te bieden die een must is voor uw huis. Introductie van de ultrasterke universele afdichtingslijm.
2. Ultra-sterke universele afdichtlijm is een super sterke lijm en snelle drogende lijm die een lage dikte heeft, waardoor het gemakkelijk is om te mengen met de items of oppervlakken die nodig zijn om te lijmen.
3. Het is op ethyl-gebaseerde cyanoacrylaat lijm die bijna onmiddellijk contact heeft. Het heeft een sterke hechting zoals snel 30 seconden. Het is speciaal samengesteld om te plakken en te binden, zelfs de hardste oppervlakken perfect, soepel en gelijkmatig. Het is geurloos, waterdicht en weerbestendig.
4. Ultra-sterke universele afdichtlijm is super veilig in gebruik. Het heeft een fijn mondstuk dat een nauwkeurige toepassing mogelijk maakt zonder druipen en oogst. Het heeft een extra lomg tip voor moeilijk bereikbare gebieden.
5. Het is perfect voor alle materialen zoals metaal, glas, rubber, keramiek, porselein, hout, plastic, leer, papier, steenvezel en zelfs de harde zuidelijke houtsoorten. Het is gemakkelijk te gebruiken een echt must voor je doe-het-zelf-gereedschapskisten.

Specificaties:
Netto gewicht: 100g
Aantal: 1/2/5 stuks optioneel.
Inbegrepen:
1/2/5 (optioneel) x sealant lijm.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies