€38,35
GRATIS Bezorging 17 - 24 juni. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 38,35","priceAmount":38.35,"currencySymbol":"€","integerValue":"38","decimalSeparator":",","fractionalValue":"35","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"JL9DX2qhaWDneBNb527beryUWQk%2B5w2q7tLDS60wv1qEB6teZF867l%2Fwsof2iw4uj7%2FXQYiZJL5dE0OfUHbu6ftxnZHzll7X2W75Okkny0B4ghD1J9316p05WMhMDwo7fevORt8SZhTkuGqa1%2FOirSnnHR%2BZTWgML1ffVK7v6fb%2FMdQ%2FAUBHI1gvfjES8rbs","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 38,35 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 38,35
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
方诺电子
Verkocht door
Verzonden vanuit
方诺电子
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Mini Vacuum Cleaner, Handheld stofzuiger met sterke zuigkracht, oplaadbare handheld vacuüm draadloos for schoon bureaublad, toetsenbord, auto-interieur en andere spleten


€38,35
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

Merk LINXHE
Itemgewicht 500 Gram
Vormfactor Handheld

Over dit item

  • Lichtgewicht en krachtige zuignas stofzuiger weegt licht, zorgt ervoor dat u zich minder inspannend voelt. En uitgerust met 120W hogesnelheidsmotor, kan maximaal 9000 pa van sterke zuigkracht bieden, zodat u sneller en schoon kunt zijn om de reiniging te voltooien.
  • Draadloze designbuilt-in 2000 mAh lithiumbatterij, opladen gedurende vier uur kan 25 minuten continu reinigen. Je kunt het naar elke plek waar je wilt schoonmaken zonder je zorgen te maken over het ongemak.
  • Praktische hulpmiddelenDe spleetmondstuk en penseelgereedschap kan u helpen om eventuele spleten en stof te reinigen. En met een wasbaar filter, kan het herhaaldelijk worden gewassen en gebruikt.
  • Hoge zuigkracht met lagere noisealtht het is een mini-desktopstofzuiger, de zuigkracht is sterk genoeg om veel accumulatie op te zuigen. Het is ook stil genoeg om niet te beïnvloeden van de werkzaamheden, studeren of slapen van anderen.
  • Eenvoudig te gebruiken kleine stofzuiger met ergonomisch ontwerp, druk gewoon op de knop, met de hand om het puin te reinigen. De stofzuiger heeft een sterke warmtedissipatiefunctie, een lange levensduur en kan aan verschillende reinigingsbehoeften voldoen, zoals: afval, stof, puin, graan, huisdier haar, zand, enz.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productbeschrijving

Functies:
Klein formaat en lichtgewicht, gemakkelijk te dragen, het is handig voor u om het thuis, kantoor of in de auto te gebruiken.
Help u de papiersnippers, stof, wisserresten, sigarettenas, broodkruimels en andere kleine objecten schoon te maken. Houd je desktop schoon en netjes.
U kunt de stofemmer roteren en openen wanneer u de stofzuiger, een goed ledigingssysteem, gemakkelijk en vasten schoonmaakt, maakt uw leven gemakkelijker en gemakkelijker.

Batterijcapaciteit: 2000mAh
Continu gebruik: ongeveer 40 minuten
Oplaadtijd: ongeveer 3,5 uur
Host Size: 14.5 * 14.2 * 5.5cm

Pakket bestaat uit:

1 x Mini-vacuümreiniger

1 x platte spuitmond

1 x borstelmondstuk

1 x USB Oplaadkabel

1 x handleiding

Alle vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u voorzien van een bevredigende oplossing.

Preventieve maatregelen:

* Over POWER AAN / UIT GEBRUIK: Druk gedurende 3-4 seconden op de knop om het vermogen te starten; Druk op de knop 1 seconde om uit te schakelen.

* Voor veiligheid kan de mini-stofzuiger niet worden gebruikt tijdens het opladen, schakelaar werkt niet bij het opladen.

* Laad het vacuüm gedurende 3-4 uur op voordat u het gebruikt.

* Houd je haar, losse kleding, vingers en lichaamsdelen uit de buurt van lopende delen zoals de luchtinlaat- en penseelstrip van de machine. Richt het spuitmond niet, de stoffen van de stof of de punt in de ogen of oren, of leg het in de mond.

* Schakel de handstofreiniger uit voor het verwijderen of installeren van het filter op de juiste manier. Voordat u hergebruikt, controleert u het filter voor de juiste installatie of schade.

* Verbied om scherpe voorwerpen, brandende of rokerige objecten (zoals glas, koolstofvuur, sigaretten of onontbeleisde as) in te ademen.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies