€ 13,90
GRATIS bezorging: 19 jun - 24 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit BeautyArts
Verkocht door BeautyArts
Verzonden vanuit
BeautyArts
Verkocht door

4 stuks Mondkapje Wasbaar - Verstelbare Mondkapjes - Katoenen Mondmasker - Mouth Mask - Custom Design - Stoffen Mond masker - Herbruikbaar Mond Kapje - Zwart - 4 stuks Mondmasker Beugel - Creëer meer ruimte voor te ademe


Prijs: € 13,90
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Hoeveelheid: 4 zwarte + 4 filters +4 Maskerhouder(Het dragen van het interne steunframe van het masker vermindert de wrijving tussen masker en gezicht, zorgt ervoor dat de lippenstift van het masker antikleeft en beschermt je perfecte make-up tegen beschadiging.)
  • Hoogwaardig katoen, kan worden gewassen en hergebruikt.
  • Plaats het filter in het masker om uzelf beter tegen stof te beschermen.
  • Het dubbel beschermend gelaagde gezichtsmasker is opvouwbaar, zodat je hem gemakkelijk in je zak kunt steken en overal mee naartoe kunt nemen.
  • Perfect aan elke gezichtsvorm aanpassen, aangenaam om te dragen. Geschikt voor outdoor sporten, fietsen, sporten, tuinieren, reizen enz.

Koop het met

  • 4 stuks Mondkapje Wasbaar - Verstelbare Mondkapjes - Katoenen Mondmasker - Mouth Mask - Custom Design - Stoffen Mond masker -
  • +
  • 3D Maskerbeugel voor Comfortabele Ademhaling, 30 STKS Cool Siliconen Wasbaar Herbruikbare Lippenstift Bescherming Interne Ond
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Maat: 24 * 14 cm (exclusief de lengte van het maskertouw)

Deze mond maskers zijn in grootte verstelbaar door middel van een stevig verstel schuifje op de elastieken die om de oren worden geplaatst. Zo wordt ook het dragen van een mond masker toch comfortabel.

In tegenstelling tot andere aanbieders van katoenen mondkapjes, hebben we ook een vormbare neusfitting laten verwerken aan de bovenzijde van de mond kapjes.

Dit zorgt ervoor dat het mondkapje goed aansluit op de neus, wat de effectiviteit ervan sterk verbetert. Daarnaast zorgt deze vormbare neusbrug ervoor dat (zonne)bril dragers geen beslagen glazen meer krijgen.

Ten slotte hebben we gedacht aan een goede pasvorm/ vormgeving, zodat het dragen van een mondkapje in het openbaar vervoer je niet alleen behoedt voor een boete, het ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Plaats het filter in het masker om uzelf beter tegen stof te beschermen.

Het dragen van het interne steunframe van het masker vermindert de wrijving tussen masker en gezicht, zorgt ervoor dat de lippenstift van het masker antikleeft en beschermt je perfecte make-up tegen beschadiging.

Opmerking: het ademfilter is een wegwerpproduct en kan niet worden gewassen. Het wordt aanbevolen om het elke 1-2 dagen te vervangen.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies