€ 11,90
GRATIS bezorging: 23 jun - 26 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit wodtke-werbetechnik Preise inkl. MwSt.
Verkocht door wodtke-werbetechnik Preise inkl. MwSt.
Verzonden vanuit
wodtke-werbetechnik Preise inkl. MwSt.

Displaybeschermfolie voor Bosch Cookit


Prijs: € 11,90
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Displaybescherming geschikt voor Bosch Cookit. Nanotechnology-folie kan zonder lijm worden geplakt en enkele keren weer worden verwijderd. Als de folie vuil wordt, kun je hem gewoon afwassen en opnieuw aanbrengen. De folie bestaat uit één stuk. Bij het aanbrengen mag er geen stof onder de folie zitten, want dat leidt tot blaasvorming. De rode rand is niet zichtbaar. Hij dient voor de weergave van de grootte van de displaybescherming.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Displaybescherming geschikt voor Bosch Cookit. Nanotechnology-folie kan zonder lijm worden geplakt en enkele keren weer worden verwijderd. Als de folie vuil wordt, kun je hem gewoon afwassen en opnieuw aanbrengen. De folie bestaat uit één stuk. Bij het aanbrengen mag er geen stof onder de folie zitten, want dat leidt tot blaasvorming. De rode rand is niet zichtbaar. Hij dient voor de weergave van de grootte van de displaybescherming.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies