€ 55,46
GRATIS bezorging: 14 jul - 23 jul Gegevens
Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Yrabbittene
Verkocht door Yrabbittene
Verzonden vanuit
Yrabbittene
Verkocht door

yorten Set van 11 houten terrastegels van WPC-hout, tegels, vloertegels, balkontegels, grijs, 30 x 30 cm (per m² zijn 11 tegels nodig)


Prijs: € 55,46
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Gemaakt van WPC (hout-kunststof-composiet) worden vloertegels en vloerplanken voor buiten gemaakt, die over een houtachtige oppervlaktestructuur beschikken en zich onder blote voeten net zo aanvoelen.
  • Ze zijn weerbestendig, duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en ze zien er echt chic uit. Zo zijn de tegels geschikt voor tuin, zwembad, vijver, terras, brugbouw, balkon en je persoonlijke wellnessoase in en buiten huis.
  • In de levering zijn 11 vliezen, elk met een afmeting van 30 x 30 cm, in totaal een oppervlak van 1 m² inbegrepen.
  • Voor WPC-tegels heb je geen onderbouw nodig, ze worden eenvoudig ontworpen en met elkaar verbonden door het kliksysteem.
  • Afmetingen: 30 x 30 cm (per m² zijn 11 tegels nodig)

Het is Prime Day!
Shop nu met heel veel korting. Ontdek alle deals

Koop het met

  • yorten Set van 11 houten terrastegels van WPC-hout, tegels, vloertegels, balkontegels, grijs, 30 x 30 cm (per m² zijn 11 tege
  • +
  • TOX nagelplug Attack 6 x 60 mm
  • +
  • SPAX, T-STAR plus, 4CUT, A2J - 0191010350303, universele schroef, 3, verzonken kop, gedeeltelijke schroefdraad, galvanisch bl
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Sommige van deze artikelen worden eerder verzonden dan andere.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

De hout-achtige oppervlaktestructuur bestaat uit vloertegels en vloerplanken voor buiten, die over een houtachtige oppervlaktestructuur beschikken en zich onder blote voeten net zo aanvoelen. Ze zijn weerbestendig, duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en ze zien er echt chic uit. Zo zijn de tegels geschikt voor tuin, zwembad, vijver, terras, brugbouw, balkon en je persoonlijke wellnessoase in en buiten huis. In de levering zijn 11 vliezen, elk met een afmeting van 30 x 30 cm, in totaal een oppervlak van 1 m² inbegrepen. Voor WPC-tegels heb je geen onderbouw nodig, ze worden eenvoudig ontworpen en met elkaar verbonden door het kliksysteem. Een hoge maatnauwkeurigheid, vormvastheid en duurzaamheid worden bereikt door de eenvoudige montage in combinatie met onze WPC. Dat gaat snel, eenvoudig en heeft alleen een stevige, vlakke ondergrond nodig.

Materiaal: WPC
Afmetingen: 30 x 30 cm (per m² zijn 11 tegels nodig).
11 tegels inbegrepen (1 m²).
Kleur: grijs.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies